Tips, fakta och vägledning om strumpbyxor

Leopard strumpbyxor - fakta och tips

Leopardmönster är trendiga och finns på alla möjliga och omöjliga klädesplagg. Även du som vill klä dig helt i leopardmönster kan med lätthet få tag i heltäckande leopardkläder.

Strumpbyxor med leopardmönster är populära idag. De används mest av kvinnor och kan tillverkas både med eller utan strumpdel. I det senare fallet kallas de ibland felaktigt för strumpbyxor trots att de snarare är en variant av leggings eller tights.

Leopard strumpbyxor kan köpas billigt på nätet och i kända klädbutiker som H&M och Gina Tricot. I skrivande stund säljer Gina Tricot ett par billiga leopard strumpbyxor för 99 kr. leopardstrumpbyxor används huvudsakligen i följande sammanhang:

  • Som benvärmare och/eller komplement till minikjolar.
  • Som benvärmare under upprivna jeans med många hål.

Leopard strumpbyxor kan med fördel kombineras med en leopardmönstrade koftor och halsdukar som också går att köpa i nämnda klädbutiker. För den som vill gå till överdrift kan det vara värt att känna till att alla klädesplagg och accessoarer kan fås med leopardmönster. Leopardklockor, skor, armband – ja till och med mobiler finns ute på marknaden idag. Butiken Topshop i Stockholm har ett rikt utbud av leopardmönstrade kläder. Leopardmönster är de facto trendiga just nu och därför kan en sökning på nätet ge flera intressanta träffar. Var noga med att jämföra priser – det kan skilja flera tior mellan samma vara i olika nätbutiker.