Tips, fakta och vägledning om strumpbyxor

Svarta strumpbyxor - fakta och tips

Svarta strumpbyxor är mera populära än vita, särskilt på vintern. Den svarta strumpbyxan upplevs av många män och killar som mycket sexig.

Enfärgat svarta strumpbyxor är måttligt populära idag, men för den som gillar färgen går det att hitta strumpbyxor i svart i butiker som Lindex och H&M. Det är också populärt att köpa strumpbyxor med svarta prickar.

Svarta strumpbyxor med rätt klädsel

Eftersom strumpbyxan huvudsakligen är ett tillbehör spelar det stor roll med vilka plagg de svarta strumpbyxorna kombineras. Det är sällan snyggt att vara helt svartklädd eftersom du då kan förknippas som EMO (särskilt om du råkar vara under 20) eller sorgklädd. Svarta strumpbyxor kan förslagsvis användas med sportskor och skateboardskor samt med högklackade skor i kombination med minikjol. Svarta strumpbyxor bärs i huvudsak på vintern för att värma benen. På sommaren är det mera populärt med vita strumpbyxor.

Sexigt med svarta strumpbyxor

Många män tycker att svarta strumpbyxor är särskilt sexiga. Det finns till och med en del män som plockar med sig svarta strumpbyxor från sina partners. I USA blir många strumpbyxtjuvar anmälda varje år; något som sällan händer i Europa. I Japan och Östasien använder många tjejer svarta strumpbyxor till vardags, men inte ens där är det vanligt med stölder av strumpbyxor. Svarta strumpbyxor används också grova kriminella sammanhang. Många bankrånare använder svarta strumpbyxor, masker och svarta tröjor när de begår sina brott.