Tips, fakta och vägledning om strumpbyxor

Mönstrade strumpbyxor - fakta och tips

Mönstrade strumpbyxor är dyra och svåråtkomliga. Strumpbyxor med mönster kan nämligen inte köpas i alla klädbutiker – Åhlens är dock ett undantag.

Strumpbyxor kan fås i mönster av högst varierande slag. Gemensamt för alla mönstrade strumpbyxor är att de är dyrare än enfärgade strumpbyxor eller strumpbyxor med mycket enkla mönster.

Mönstrade strumpbyxor kan man naturligtvis hitta i mängder på nätet. Klädbutiker som H&M och Gina har - konstigt nog - ett ganska skralt utbud av mönstrade strumpbyxor och tights. I tider då enfärgande strumpbyxor, tights och leggings tillhör vardagstrenderna kan det vara svårt att hitta festligare strumpbyxor med mönster. Ännu svårare blir det naturligtvis att komma åt vardagstights med passande mönster.

Brett utbud av mönstrade strumpbyxor

Åhlens har däremot ett rikt utbud av strumpbyxor – både med och utan mönster. En annan fördel med Åhlens är att även storlekssortimentet är brett - det är således inga problem att hitta strumpbyxor för lite kraftigare kroppar. Utbudet av strumpbyxor innehåller alltifrån enkla vardagsstrumpbyxor till festbyxor i beige och svart.

Nackdelen med att köpa strumpbyxor på Åhlens är naturligtvis prisnivån. Åhlens’ håller i regel en mycket högre prisnivå än konkurrenter som Gina, H&M och Lindex. Ibland kan man komma över motsvarande produkt tre gånger så billigt i någon nätbutik. Detta kan vara värt en tankeställare eftersom fördelarna med att handla i vanlig butik egentligen är ganska få – strumpbyxorna kan varken provas på nätet eller i butiker som Åhlens och Gina, där de köps i en sorts förpackning.